Česká televize ve slovenské koprodukci uvádí osmidílný thriller Ultimátum

Diváci se mohou těšit na plno napínavé akce.

Již v neděli 3. dubna bude na televizních obrazovkách k vidění první díl nového seriálu Ultimátum. V něm produkce slibuje strhující příběh s neustálými zvraty a neutichající akcí. Děj se točí kolem únosu slovenského ministra vnitra a následnému obsazení oddělení intenzivní péče v bratislavské nemocnici.

Minisérie Ultimátum režiséra Michala Kollára vznikla v česko-slovenské koprodukci, natáčení se však konalo především na Slovensku, neboť příběh se odehrává v Bratislavě. Samotné natáčení probíhalo během dvou vln pandemie, a tak filmaři museli pracovat za přísných podmínek.

Většina napínavého děje se pak odehrává v nemocnici, kam únosce přiváží svou zkolabovanou oběť. Hlavním hrdinou je zde neotřelý policejní vyjednavač Dano Andrik, který se kvůli svým často neortodoxním postupům dostává do problémů se svými nadřízenými. Tentokráte jde však vše stranou, neboť v ohrožení je i jeho těhotná přítelkyně, která se na kritickém místě ocitá při doprovodu své nemocné maminky.

V hlavních rolích se zde pak objeví Ján Koleník, Ester Geislerová, Milan Bahul, Alena Mihulová, Sväťo Malachovský nebo Marko Igonda a další. Bahul, který hraje únosce Korňana se však k roli dostat poměrně nečekaně poté, co jeho původní představitel Roman Luknár musel po několika natáčecích dnech kvůli vážnému zranění projekt opustit. Verze vysílaná na ČT1 pak obsahuje dabing slovenských postav, na iVysílání však bude obsahovat jak dabovanou, tak původní verzi, kterou bude vysílat i TV JOJ.   

Podle tvůrců se má jednat o žánrově unikátní projekt, jaký zatím na tuzemském trhu není moc k vidění. Jde totiž o osmidílnou minisérii s prvky thrilleru, dramatu a krimi. Každý díl pak končí napínavým cliffhangerem, aby navnadil na další epizodu.  

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací