Filmové události #16/22: Finální klipy nabídlo pokračování Doctora Strange i Jurského světa

Rychle a zběsile má zase nový herecký přírůstek.

Brie Larson je novým členem rodiny Rychle a zběsile. Studio Warner Brothers řeší problémy s Amber Heard i na soudu. Je tu první oficiální trailer ke čtvrté řadě Stranger Things. Finální klip nabídl sequel Doctora Strange. Krátké video je tu i ke třetím Jurskému světu. Do čtveřice pak s ukázkou přišel také sci-fi horor Crimes of the Future. A blížící se Comic-Con Prague odhalil své poslední dva velké hosty.

#16/22

Mezi jedny z nejúspěšnějších a nejrozsáhlejších filmových sérií současnosti pak beze sporu patří Rychle a zběsile, které v současnosti čítá devět dílů a jeden spin-off. S tím se pojí i bohaté herecké obsazení, ve kterém se vystřídala jména jako Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Gal Gadot, Charlize Theron, Luke Evans, Helen Mirren, John Cena, Jason Statham a mnozí další. Nejnověji se pak k tomuto hvězdnému obsazení přidá v desátém díle i Brie Larson, která tuto radostnou novinku sdílela na svém Instagramu.

Své vlastní problémy pak má studio Warner Brothers. To řešilo legální problémy, když se chtělo spojit se skupinou Discovery. Tento merger však nakonec úspěšně proběhl a WarnerMedia a Discovery společně vytvořily Warner Bros. Discovery. Kromě toho pak studio WB čelilo i problémům týkajících se pokračování DC snímku Aquamana, v němž se má objevit Amber Heard. Ta je však stále na soudu s Johnnym Deppem, jejichž řízení v uplynulém týdnu poměrně eskalovalo, a tak je teď nejisté, zda se vůbec ve filmu nakonec problematická herečka objeví.

Z trailerů tu máme první ucelenou oficiální ukázku ke čtvrté řadě seriálu Stranger Things. V té se vrací ústřední skupinka dětí a dospěláků, kteří musí opět společnými silami vyřešit tajemství městečka Hawkins, jenž tentokráte sahá mnohem dále. Nová sezóna Stranger Things pak bude dostupná na Netflixu již od 27. května.

Kromě toho tu pak máme i finální trailer k očekávané marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Zde se vrací Benedict Cumberbatch jako titulní hrdina, avšak tentokráte si zahraje i jeho další verze, jak je patrno z dosavadních klipů. Kromě něj se tu pak objeví Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch, Benedict Wong jako Wong, Chiwetel Ejiofor jako Baron Mordo nebo Xochitl Gomez, jenž debutuje jako první mexická hrdinka America Chavez. Do kin se pak pokračování Doctora Strange chystá již za necelé tři týdny.

Poslední klip pak nabídlo i akční sci-fi Jurský svět: Nadvláda. V něm spojí své síly postavy z nové trilogie i původních snímků, a tak se fanoušci mohou těšit, že bok po boku zde stanou Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum či Sam Neill. Premiéru pak má tento snímek naplánovanou na začátek letošního června.

Do čtveřice tu pak máme první klip i k hororu Crimes of the Future. Ten sleduje Saula Tensera, který žije v blízké budoucnosti, kde se lidé v průběhu vývoje pokusí přizpůsobit syntetickému prostředí. Když tedy z Paulova těla vyraší nečekané nové orgány, rozhodne se udělat z jejich odstranění show pro své věrné fanoušky. Jenže vše není tak, jak se zdá. V hlavních rolích se zde objevují Viggo Mortensen, Kristen Stewart a Léa Seydoux. Snímek by měl vstoupit do kin již letos v květnu.

Na závěr něco z domácího prostředí. Třetí ročník pražského Comi-Conu se již neúprosně blíží, a tak není divu, že organizátoři v uplynulém týdnu oznámili poslední dva velké hosty. Jsou jimi herci Richard Coyle a Tom Hopper. Coyla mohou diváci znát například ze seriálu Sabrinina děsivá dobrodružství nebo z aktuálního snímku Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství, kde ztvárnil Aberfortha Brumbála. Hopper se pak proslavil v seriálech Merlin, Hra o trůny nebo Umbrella Academy, či snímcích Terminátor: Temný osud, Zabijákova žena a bodyguard či Resident Evil: Raccoon City. Letošní Comic-Con Prague pak proběhne od 22. do 24. dubna.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací