Petra Sepešiho v minisérii Iveta ztvárnil Vojtěch Vodochodský, kterému maskérky denně lepily vlasy na krk, aby vytvořily tzv. „mullet“

„Málo mě znáš.“

Režisér a scénárista Michal Samir se souhlasem Artura Štaidla natočil minisérii Iveta, která mapuje cestu Ivety Bartošové z dětského sboru až k celostátní slávě. Tvůrci se zaměřili na 80. léta a její vztah s Petrem Sepešim. Princeznu československého popu ztvárnila Anna Fialová a její první lásku Vojtěch Vodochodský. Oba herci nechyběli na slavnostní premiéře, která se konala v pražském kině Lucerna. Představit minisérii Iveta divákům přišla i Eliška Křenková, která si zahrála Ivetinu sestru Ivanu Bartošovou. Na vše dohlížel režisér a scénárista v jedné osobě Michal Samir.

Možnost vidět životopisné drama Iveta mezi prvními se nenechala ujít celá řada fanoušků a hostů, kteří měli ke zpěvačce blízko. Podtitul minisérie Iveta „Málo mě znáš“ naznačuje, že nám tři (cca) hodinové díly odhalí mnoho ze soukromí a vnitřního světa zpěvačky.

Její kolega a první láska Petr Sepeši, se kterým nazpívala hit Knoflíky lásky, ožije na obrazovkách prostřednictvím herce Vojtěcha Vodochodského. Ten se na roli po pěvecké stránce pečlivě připravoval. Během rozhovoru na slavnostní premiéře herec dále prozradil, že každý den v maskérně strávil více jak hodinu, protože mu maskérky musely lepit na krk vlasy, aby vznikl tzv. mullet. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací