V nejnovějším díle ZOO se bude tančit rituální tanec a Sid se vykoupe v akváriu s Haďákem

Tanec, bíla barva, odhozené kalhoty a koupačka nejen s rybami.

Zaměstnance seriálu ZOO čekají dnes večer perné chvilky. Do svízelné situace se dostane hned několik postav, a to Sid s Haďákem či jeho dědeček s partou ošetřovatelů.

Rozbité akvárium není žádná legrace, navíc, když hrozí, že by mohla vzniknout potopa. Haďák (Šimon Bilina) se snaží vlastními silami situaci vyřešit, ale když hrozí, že by kořen rozbil sklo, musí se mu vydat na pomoc Sid (Michaela Pecháčková). Šimon Bilina měl při natáčení, oproti, Pecháčkové jednu výhodu, a to neopren. „Původně jsem myslela, že taky budu mít neopren, ale nakonec jsme točili u sladkovodních ryb a voda byla docela teplá, takže se šlo do spodního prádla. Ani jsem se nepotápěla. Dlouho se to zkoušelo na suchu a dávala jsem si pozor na vlasy, abych si je zbytečně nenamočila a nemusely se foukat. Záběr by se musel opakovat. Myslím, že to bude hezká scéna a trochu romantiky si divák taky užije,“ prozradila Pecháčková.

V akváriu, dle slov Biliny, nebyli herci sami. „Pár ryb se o moje nohy otřelo, ale to mi vůbec nevadí. Já tak pozoroval tu Míšu, jak pan režisér Libor Kodad zavelel, Míša odhodila spodek a skočila do vody,“ svěřil se herec.

I jejich kolegové a Haďákův dědeček (Dušan Sitek) nebudou mít klidný pracovní den, protože v ZOO se potuluje bláznivý návštěvník. Aby ho Ladislav Hampl, Richard Genzer, Dušan Sitek, Bob Klepl, Oldřich Navrátil a Filip Kaňkovský nalákali a chytili, převléknou se do masajského oblečení, pečou kuřata a s tváří pokrytou bílou barvou tančí rituální tance. „Natáčeli jsme v Safari Parku ve Dvoře Králové po ránu a byla strašná zima. Měli jsme na sobě několik vrstev, a nakonec jsme byli rádi za masajské oblečení,“ zavzpomínal Sitek a dodal: „Měl jsem z toho větší strach, protože jsem musel zpívat v masajštině. Máme bílé čáry na obličeji. Prozradím, že všichni ze štábu se bavili, smáli se. My ne, my jsme to, co se natočilo, na monitoru neviděli. Dokonce to pan režisér nechal na mně a já jsem udělal takovou malou choreografii. Zkrátka jsem začal blbnout a ostatní se přidali.“

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací