Herec Pavel Zedníček o ocenění Zlatý střevíček, Zlín Film Festivalu a seriálu Jitřní záře

„Strašně mě to potěšilo, že si na mě vzpomněli.“

Oblíbený herec a bavič Pavel Zedníček na slavnostním zahájení 62. ročníku Zlín Film Festivalu převezme ocenění Zlatý střevíček za mimořádný přínos kinematografii pro děti a mládež. Během krátkého rozhovoru jen pár hodin před slavnostním aktem se herec nejen svěřil se svými pocity, ale zavzpomínal i na mládí ve Zlíně a přiblížil nový seriál Jitřní záře.

„Strašně mě to potěšilo, že si na mě vzpomněli. Jsem za to strašně rád,“ uvedl Zedníček a za ocenění poděkoval celému Zlín Film Festivalu. Pavel Zedníček má ke Zlínu velmi úzký vztah, protože zde vyrůstal a jako kluk se festivalu účastnil jako divák. „Jako děcka jsme chodily hlavně do Letního kina. Letní kino, to byly zážitky veliké. Třicet tisíc diváku tam bylo, vzali jsme si deky… A když jsme byli trochu starší, tak jsme tam chodili s holkama. Bylo to moc pěkné,“ zavzpomínal herec. Během rozhovoru přiblížil Pavel Zedníček i seriál Jitřní záře, který bude na festivalu uveden.

Celý rozhovor s Pavlem Zedníčkem najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací