Jan Budař je Princ Mamánek. Pohádka se představuje prvním teaser trailerem

V roli královny uvidíme legendární Arabelu.

Je mu 39 let, bydlí u rodičů, jmenuje se Ludvík Otomar Karel XII. zrozený Vznešený a je to Princ Mamánek. Za novou českou pohádkou stojí autor předlohy, režisér, producent i představitel titulní role Jan Budař. Jak bude jeho pohádkové dobrodružství vypadat, naznačuje první teaser trailer, který jako první viděli diváci Zlín Film Festivalu.

Král, Martin Huba, se rozhodne, že jeho rozmazlený syn, který se bojí skoro všeho, potřebuje lekci a k narozeninám mu připraví nečekaný dárek. Vykopne ho z domu. Princ Mamánek (Jan Budař) se probudí v lese v obyčejných šatech a musí se vydat do světa na zkušenou. Doprovod mu bude dělat drsný rytíř Hudroval.

Vedle herců, jako jsou Ondřej, Vetchý, Veronika Khek Kubařová, Boleslav Polívka, Martin Huba, Vladimír Javorský, Kateřina Antošová či Veronika Daušová, se objeví i Jana Nagyová, kterou všichni známe jako představitelku Arabely. Herečka se před kameru vrátila po téměř třiceti letech. „Role královny Ludmily mě nadchla tolik, že jsem jí nemohla odolat, hned po přečtení scénáře jsme se s ní ztotožnila. Celý měsíc před natáčením jsem měla trému, ale hned první den natáčení, v okamžiku, kdy jsem vkročila na plac a viděla kolem sebe připravený a sympatický štáb, jsem se začala cítit jako ve velké rodině, která mě přijala s otevřeným srdcem,“ svěřila se Jana Nagyová.

Uvedení pohádky v kinech je naplánováno na 27. října 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací