Streamovací služba Disney+ v České republice nabídne více jak 800 filmů, 900 seriálů a sbírku 130 exkluzivních titulů z původní tvorby

Start proběhne již za týden.

Pouhých sedm dnů zbývá do okamžiku, kdy se i Česká republika připojí ke streamovací službě Disney+. Start je naplánován na 14. června 2022 a na diváky čeká více jak 800 filmů, 900 seriálů a sbírka 130 exkluzivních titulů z původní tvorby.

Jádrem služby budou pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Bonusem je přidružená značka STAR čítající obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a další. Uživatelé budou moci za akční zaváděcí cenu 1 590 Kč celých 12 měsíců sledovat, až na čtyřech zařízeních zároveň, vybrané tituly. Možné bude nastavit si až sedm různých profilů a zvolit rozlišení 4K (podporované pořady a filmy). Nechybí ani praktický rodičovský zámek.

Po spuštění Disney+ v úterý 14. června 2022 si budeme moci pustit seriály Boba Fett: Zákon podsvětí, Mandalorian, Moon Knight, Loki, WandaVision, The Kardashian, Simpsonovi, Chirurgové, minisérii Pam a Tommy nebo dokumentární pořady Záchrana, Free Solo, Svět očima Jeffa Goldbluma a Gordon Ramsay: Do neznáma. Velká filmová nadílka čítá tituly, jako jsou Duše, Encanto, Cruella, Popelka, Na vlásku, Princezna a žabák, Malá mořská víla, Pretty Woman a nespočet dalších. Již brzy (v dohledné době) se na Disney+ objeví novinky v podobě snímků Rakeťák, Thor: Láska jako hrom, Pinocchio, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství atd. Z perliček lze uvést, že k dispozici bude celá sága Skywalkerů – Star Wars Epizoda 1 až 9, 40 Marvel filmů, 30 Marvel seriálů a více jak 300 titulů z produkce Disney a Pixar.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací