Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude pokračovat i během léta

Prázdninová pauza se nekoná.

Léto je časem odpočinku, dovolených a relaxace. Všichni tak musíme počítat s divadelními prázdninami či letní pauzou ve vysílání seriálů a pořadů. Ordinace v růžové zahradě 2 se ale rozhodla pro změnu a poprvé v historii budou nové díly uváděny i během července a srpna.

„Tímto krokem reagujeme na neutuchající zájem diváků o seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který se za sedmnáct let své existence stal doslova fenoménem a od září loňského roku také jednou z vlajkových lodí Voyo. Poprvé v historii Ordinace tak mezi jednotlivými sezonami nenastává letní pauza a diváci se tak mohou těšit každý čtvrtek na nový díl,” prozradila programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

I náplň letních dílů bude tak trochu tematická, protože tvůrci slibují jednu dramatickou dějovou linku a tři letně odlehčené a plné lásky, flirtu, intrik a humoru. Nové díly mají přinést i překvapení v podobě účasti jednoho z účastníků reality show TV Nova. Velkou roli v ději bude mít i mobilní seznamovací aplikace. Z herců Ordinace jmenujme například Martina Zounara, Mahulenu Bočanovou, Lukáše Hejlíka, Patricii Pagáčovou, Romana Štabrňáka, Roberta Jaškówa, Markétu Děrgelovou a další. 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací