Rozhovor: Vincent Navrátil, Ondřej Kubina a Alexej Kolva budou natáčet druhou sérii pořadu První dobrá

Kdo ze známých osobností se v pořadu objeví tentokrát?

Na tiskové konferenci TV Nova a Voyo bylo představeno mnoho projektů připravovaných pro následující sezóny. Těšit se můžeme například na výpravný Obchodní dům, příběh obyčejné rodiny Mozaika, seriál Táta v nesnázích, minisérii Hojer, pokračování minisérie Iveta či špionážní thriller Extraktoři. Kreativní producenti nezapomínají ani na smích, proto se bude točit druhá série skečové show První dobrá.

Tu mohli diváci poprvé vidět letos na jaře. Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek v každém, tematicky laděném, dílu představili nejen několik humorných scének, ale i řadu VIP osobností. Pozvání přijali Vojta Kotek, Hynek Čermák, Lukáš Pavlásek, Anna Polívková, Veronika Žilková a další.

Na setkání s novináři dorazilo tvůrčí trio Vincent Navrátil, Alexej Kolva a Ondřej Kubina, které je podepsané i pod scénářem pořadu. Během rozhovoru pánové prozradili, že prvotní myšlenka na natočení show První dobrá padla během grilování na zahradě. Proč se ale pořad jmenuje První dobrá? Vincent Navrátil se svěřil, že je to taková drzá slovní hříčka. První dobrá klapka, první dobrá show… Nakonec se tento pracovní název přetavil v název finální.

Vincent Navrátil, Alexej Kolva a Ondřej Kubina měli velkou radost, že druhá série pořadu dostala zelenou a chtěli by divákům v pokračování nabídnout víc. Dokonce jsme se během rozhovoru dozvěděli, jakého VIP hosta by chtěli v pořadu mít a kterého herce osloví jako prvního. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací