Pozvání na MFF Karlovy Vary přijal herec a režisér Liev Schreiber

Na festival se vrací po osmnácti letech.

Již za dva dny startuje 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a organizátoři dnes na tiskové konferenci odhalili nejen jméno dalšího hosta, ale i názvy snímků, které festival otevřou a ukončí.

Dalším hostem karlovarského festivalu bude herec, scénárista a režisér Liev Schreiber. Znát ho můžeme z celé řady snímků a seriálů, jsou to například Kate & Leopold, X-Men Origins: Wolverine, Manchurianský kandidát, Skutečný Rocky Balboa, K zemi hleď! či Ray Donovan. Herec a tvůrce se na festival vrací po osmnácti letech. Dále přijedou i Geoffrey Rush a Benicio del Toro.

Letošní MFF KV otevře romantický snímek italského režiséra Paola Genovese Superhrdinové. Během závěrečného dne festivalu uvidíme Tři tisíce let touhy od režiséra George Millera (Šílený Max: Zběsilá cesta). Hlavních rolí se zde chopili Tilda Swinton (profesorka naratologie Alithea Binnie) a Idris Elba (Džin). Již 56. ročník festivalu se koná od 1. do 9. července 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací