Sandra Nováková a Vojtěch Moravec si řekli své ANO na premiéře jejich nového filmu Hádkovi

Velké překvapení před filmovou projekcí.

Na premiéru přišli jako snoubenci, ale odcházet z ní budou jako manželé. Na hosty slavnostní premiéry nové české komedie Hádkovi čekalo opravdu velkolepé překvapení, a to svatba slavného páru.

Moderátor premiéry Ondřej Brzobohatý nejprve přivítal a představil celou tvůrčí delegaci, která se seřadila na pódiu před plátnem v kině Lucerna. Z herců dorazili Sandra Nováková, Jitka Čvančarová, Hynek Čermák, Ondřej Pavelka, Lucie Polišenská a samozřejmě nesměl chybět ani režisér Vojtěch Moravec. Poté ovšem došlo na kamarádské pošťuchování na téma, že Vojtěch Moravec točí se svojí dlouholetou snoubenkou Sandrou Novákovou film o manželských hádkách, a přitom není ženatý.

Pak přišla na řadu „improvizace“ v podobě shánění oddávajícího, svatebního závoje a k údivu všech diváků v sále i mnohých členů delegace (o přípravě překvapení věděla opravdu jen hrstka lidí) proběhla přímo v kině Lucerna svatba. Poté, co si, dnes již novomanželé, řekli své ano, se na scéně objevil jejich syn Mikuláš a přinesl dojatým rodičům prstýnky. Následovalo překvapení v podobě písně All You Need Is Love, kterou zazpívali Ondřej Ruml, Marek Lambora, Marta Jandová, Michaela Tomešová a další kamarádi. Při posledních tónech skladby kinosál zasypaly zlaté konfety.

Jak to na premiéře filmu Hádkovi, kde si řekli své ano Sandra Nováková a Vojtěch Moravec, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací