Filmové události #27/22: Karlovy Vary jsou v plném proudu, Julia Roberts a George Clooney se představili v novém rom-comu

Teaser nabídlo i pokračování fantasy Hokus Pokus.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary byl zahájen, dorazil i Liev Schreiber. Netflix plánuje film s Millie Bobby Brown a Chrisem Prattem. Cameron Diaz a Jamie Foxx chystají nový snímek. Společný film představili i Julia Roberts a George Clooney. Trailer je tu také k pokračování Hokus Pokus. S ukázkou dál přišel i thriller See How They Run. Data svých premiér zná pokračování Duny, Godzilla vs. Kong. Sequel k snímku Krotitelé duchů: Odkaz.

#27/22

Karlovarský festival je v plném proudu. Slavnostní zahájení se uskutečnilo v pátek 1. července. Večírku po ceremoniálu se zúčastnil i herec Liev Schreiber. Hvězda letošního KVIFF je známá například ze seriálu Ray Donovan či ze snímku X-Men Origins: Wolverine a dalších projektů. V druhé polovině 56. ročníku filmového festivalu se pak objeví i Geoffrey Rush a Benicio Del Toro. Celá akce pak potrvá až do soboty 9. července.

Netflix oznámil svůj nový projekt. Ten chystá adaptaci úspěšného ilustrovaného sci-fi románu Electric State. Režie a scénáře stejnojmenného snímku se ujali bratři Russoové (Avengers: Infinity War, The Gray Man ad.), hlavních rolí se pak zhostí Millie Bobby Brown a Chris Pratt. Příběh má sledovat dívku a jejího robota, kteří se společně vydávají na cestu po celém státě.

Netflix dále připravuje také snímek Back in Action, který vrací na plátna Cameron Diaz. Ta v roce 2018 odešla do ústraní a předčasného důchodu. Nyní přislíbila účast v novém projektu slavné streamovací stanice, kde se objeví po boku Jamieho Foxxe. Režie se ujal Seth Gordon (Šéfové na zabití), scénáře pak Brendan O’Brien (Sousedi).

V traileru ke svému novému projektu se pak představili Julia Roberts a George Clooney. Ti se společně objeví v romantické komedii Vstupenka do ráje. Roberts a Clooney zde ztvární ex-manžele, které čeká společná mise: zabránit jejich milované dceři udělat stejnou chybu, jakou kdysi sami udělali. Snímek se chystá do kin v polovině září.

Ukázku nabídlo také pokračování fantasy komedie Hokus Pokus. Sequel, který vznikl téměř 30 let po původním filmu studia Disney vrací na plátna trio čarodějnických sester v podání Bette Midler, Sarah Jessicy Parker a Kathy Najimy. V pokračování přivedou nešťastnou náhodou tři mladé ženy sestry Sandersonovy do současného Salemu a musí nyní zabránit těmto čarodějnicím toužícím po dětech, aby zpustošily svět.

Klip je tu i k mysterióznímu thrilleru See How They Run. Tato detektivka se točí kolem záhadných vražd v Hollywoodu, které musí vyřešit znavený inspektor a jeho příliš horlivý nováček. Ve filmu se objevují  Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson nebo Harris Dickinson a další.

Dále už také víme, kdy se do kin dostane Duna 2, pokračování ze série o Godzille a King Kongovi či další díl Krotitelů duchů. Sequel Duny má naplánovanou premiéru na 17. listopad 2023. Nový díl, zatím nepojmenovaný, z filmové série Godzilly a Konga se pak chystá na velká plátna až v roce 2024. Pokračování ze světa Krotitelů duchů pak vstoupí do kin až 30. prosince 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací