Moët & Chandon během 56. MFF Karlovy Vary opět připíjí na dobrou věc

„Toast for a Cause.“

MFF Karlovy Vary přináší nejen filmové zážitky a setkání s hereckými hvězdami, ale i pomoc druhým. Ani letos nechyběla již tradiční filantropická akce Moët & Chandon „Toast for a Cause“, česky „Přípitek na dobrou věc“, která je součástí například i Golden Globe Award. Tento rok zamíří výtěžek z dobročinné akce na konto projektu Patron dětí Nadace Sirius.

Srdce na správném místě má celá řada hereček a herců. „Přípitek na dobrou věc“ přišly známé osobnosti podpořit nejen svojí přítomností v Moët Champagne Lounge ve stínu hotelu Thermal, ale i autogramem. Ikonickou lahev o objemu 600 cl podepsali Jiří Bartoška, Hana Vagnerová, Petra Nesvačilová, Eliška Křenková, Jana Plodková, Jan Dolanský s manželkou Lenkou Vlasákovou, Alena Doláková, Iva Pazderková, Jitka Schneiderová, Veronika Kašáková, Kateřina Sokolová a mnozí další. Podepsaná zlatá lahev bude v závěru festivalu vydražena za nejvyšší možnou nabídku. V minulém roce padla částka 500 000 Kč. Na konto projektu Patron dětí Nadace Sirius poputuje i 56 Kč z každé prodané lahvičky Moët Mini (hodnota příspěvku je totožná s ročníkem festivalu).

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací