Snímek o hledání lásky a štěstí A pak přišla láska… představil režisér Šimon Holý

Premiéru uvedli herečky Pavla Tomicová, Sara Venclovská, Tereza Hofová a Eliška Soukupová a další tvůrci.

Šimon Holý na loňském ročníku MFF Karlovy Vary zazářil se svým celovečerním režisérským a scénáristickým debutem Zrcadla ve tmě s Alenou Dolákovou v hlavní roli. Nyní se, po roce, na festival vrací s novým snímkem, a to dramatem A pak přišla láska…, jehož děj se točí kolem hledání lásky a štěstí.

Ve filmu uvidíme čtyři ženy a talentované herečky, a to Pavlu Tomicovou (psycholožka Kristýna), Saru Venclovskou, Terezu Hofovou (kartářka Zdena) a Elišku Soukupovou. Celá tato čtveřice v doprovodu režiséra a dalších tvůrců uvedla v Karlovarském městském divadle slavnostní premiérové promítání snímku. Nechyběla ani společná fotografie před historickou budovou a klasická festivalová zády k divákům.

Několik okamžiků před tím, než se celá delegace vydala do sálu, jsme si popovídali s režisérem a scénáristou Šimonem Holým o natáčení A pak přišla láska… Tvůrce nám prozradil, že natáčení probíhalo ve starém mlýně v prostředí zasněžené Vysočiny. Během filmování se tak celý štáb musel vypořádat s mrazivými teplotami. Dějem hýbe kartářka Zdena s tváří Terezy Hofové. Při obsazování této role měl režisér jasno. Během rozhovoru tvůrce prozradil, že pracuje na dalších třech projektech. Celý rozhovor s tvůrcem, kde se (mimo jiné) dozvíte, na co všechno se můžeme těšit, najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Fotogalerie ze slavnostního uvedení si můžete prohlédnout na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací