Adam Mišík o natáčení filmu BANGER. v noční Praze a písni se Sergeiem Barracudou

„Je to film, který nastiňuje dění v našem pražském velkoměstě.“

Adam Mišík ztvárnil hlavní roli ve filmu Adama Sedláka s názvem BANGER., který se točí kolem dealování a snu natočit hit s uznávaným interpretem, a to Sergeiem Barracudou.

„Je to film, který nastiňuje dění v našem pražském velkoměstě. Je to příběh kluka, který, si myslím, je uvnitř dobrý, ale vybere si trošku jinou životní cestu, která ho zavede někam, kam asi původně nechtěl,“ přibližuje snímek BANGER. představitel hlavní role Adam Mišík.

Adam Mišík v rozhovoru před světovou premiérou dále prozradil, že jeho cesta k filmu vedla přes casting, kde se původně ucházel o jinou roli. Režisér Adam Sedlák ale nakonec rozhodl, že dá příležitost Mišíkovi, protože by ho v této roli čekal málokdo. Adam musel projít i vizuální proměnou. Co znamená číslo 97 vytetované na tváři Alexe? „To jsou takové naše easter egg. Narodil jsem se v roce 97 a s mým kamarádem producentem, s kterým jsme k tomu dělali i finální track, jsme měli projekt Hills 97,“ odpověděl Adam Mišík.

Natáčení probíhalo na mnoha místech noční Prahy, a to na mobilní telefony. Jak samotné filmování probíhalo, kdy se můžeme těšit na píseň k filmu a mnoho dalšího najdete v rozhovoru na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to vypadalo na TK a světové premiéře na 56. MFF Karlovy Vary, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací