Trailer k pohádce Princ Mamánek ukazuje, jak vypadá princ těsně před čtyřicítkou

Filmová pohádka přinese jeden velký návrat.

Princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený Vznešený, tak se jmenuje ústřední postava nové české pohádky Princ Mamánek. Za vznikem filmu stojí Jan Budař, jenž napsal knihu, scénář, hudbu, a navíc se chopil nejen režijní taktovky, ale proměnil se i v devětatřicetiletého prince. Jeho maminku ztvární představitelka princezny Arabely, herečka Jana Nagyová.

Vice jak dvě minuty dlouhý trailer ukazuje, nejen jak vypadá princ, který se i ve svém dospělém věku pevně drží máminých sukní, ale i jak se změnila mladičká princezna, které se po zatočení prstenu splnila všechna přání. Jana Nagyová se před kameru postavila po 28 letech. Ukázka také naznačuje, že se nám tvůrci snaží naservírovat pohádkové dobrodružství plné humoru. V dalších rolích se představí Ondřej Vetchý, Martin Huba, Veronika Khek Kubařová, Vladimír Javorský, Boleslav Polívka a mnozí další.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 27. října 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací