Na českou premiéru Bullet Train vyjel speciální vlak ze Smíchovského nádraží s VIP hosty

Cestujete rádi vlakem?

Nejnovější snímek s Bradem Pittem v hlavní roli Bullet Train konečně dorazil do českých kin. A vzhledem k tomu, že na zabijáka Berušku (Pitt) čeká nebezpečná mise v nejrychlejším vlaku světa, nedalo se na premiéru vyrazit jinak, než nasednout do speciálního vlaku.

Na nástupiště na nádraží Praha-Smíchov přijela souprava vyzdobená ve stylu Bullet Train. I přes tropické teploty si netradiční jízdu nenechala ujít celá řada známých osobností, a to zpěvák a herec Adam Mišík, rapperka Sharlota s manželem Lukášem Jirkovským, pár z reality show Love Island Gabriela Gašpárová a Petr Havránek, modelka Tereza Budková či krásky z Miss Czech Republic Karolína Kopincová a Mirka Pikolová.

Než účastníci krátké projížďky nasedli do vlaku, zapózovali u fotostěny a prošli se po černém koberci. Ve vlaku již na všechny přítomné čekaly vějíře pro osvěžení a tematické rekvizity včetně podobizny Brada Pitta. Cílovou stanicí bylo multikino CineStar, kde se posléze odehrála slavnostní projekce.

Jak to na cestě vlakem na premiéru filmu Bullet Train vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací