Denisa Nesvačilová dotočila seriál Pálava a stane se z ní moderátorka v seriálu Dobré zprávy

Fyzioterapeutka Ája či sporťačka Gita Rosová.

Herečka Denisa Nesvačilová se v posledních měsících rozhodně nenudila a na odpočinek to ještě nějakou dobu nevypadá. Tři měsíce strávila na Moravě, kde natáčela nový seriál Pálava, kde se představí jako fyzioterapeutka Ája. Sluncem zalité vinice sice filmaři již opustili, ale Denisa se vrhla do dalšího projektu. Vídat ji budeme i v Dobrých zprávách jako sporťačku Gitu Rosovou.

Během rozhovoru na tiskové konferenci na břehu Hostivařské přehrady usměvavá herečka prozradila, na co se mohou diváci v pořadu Pálava těšit. „Čeká je příběh o lásce, o přátelství, o víně a o krásném prostředí, do kterého se dostane parta Pražáků. Myslím si, že to bude veskrze pozitivní seriál,“ uvedla Denisa a dodala, že má Áju ráda, že je to hodná holka, která nese v seriálu motiv lásky a doufá, že ji budou mít rádi i diváci.

Na place se často potkávala s hereckým kolegou Patrikem Děrgelem, ale samozřejmě i Michalem Isteníkem, Pavlou Dostálovou, Jiřím Panznerem a mnoha dalšími kolegy. A vypadá to, že tam byla opravdu legrace. Herci i členové štábu i oblíbili hru „flusačka“. „Máte imaginární flusačku, ta je vždy po ruce, a zastřelíte kolegu uspávací šipkou, který musí usnout, než dostane oživovací injekci. Třeba těsně před ostrou je to fantastická věc. Musíte být hodně ostražití,“ přiblížila zábavu během natáčení Denisa a rozhlížela se, jestli na ni některý z kolegů během rozhovoru nemíří.

Tím ale práce pro Denisu rozhodně nekončí. Víno a prostředí Pálavy vyměnila za ateliér, kde jako sporťačka Gita Rosová natáčí seriál Dobré zprávy. „Tato postava je také pozitivní, není to potvora, ale není to úplně hodná holka, tak jako třeba Ája v Pálavě. Myslím si, že je to docela číslo. Je to moderátorka sportovních zpráv a bere to s muži sportovně,“ prozradila s úsměvem Denisa Nesvačilová.

Co všechno ji do budoucna čeká, jak probíhalo natáčení na Moravě či s režisérem Petrem Kolečkem najdete v rozhovoru na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací