Petr Havránek se z Love Islandu přesunul do Ordinace v růžové zahradě 2

„Hraji tam influencera Sama, který spadne z komínu a dostane se do kamenické nemocnice.“

Petr Havránek slavil úspěch v reality show Love Island, kde si získal nejen přízeň diváků, ale i srdce Gabriely Gášpárové. V rozhovoru na tiskové konferenci TV Nova nám přiblížil nejen proč se do reality show přihlásil, ale i to, co ho na natáčení nejvíce překvapilo. Nyní je usměvavý Petr novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Poprvé jsme se s Petrem Havránkem mohli blíže seznámit díky reality show Love Island. Do show se Petr, dle svých slov přihlásil kvůli kovidové nudě a novým zážitkům. Těch se mu na ostrově dostalo opravdu mnoho, a kromě velké lásky si z Love Islandu odnesl obrovskou zkušenost. Petr zavzpomínal i na natáčení. Velmi ho překvapilo, že kamery byly opravdu všude, a to i na toaletě, aby divákům neunikl žádný rozhovor.

Plavky sice nechal na Love Islandu, ale na televizní obrazovky se vrátil, a to prostřednictvím seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Hraji tam influencera Sama, který spadne z komínu a dostane se do kamenické nemocnice. Potom bude nějakou dobu v kómatu. Bude to napínavé, co se s ním vlastně bude dít. Snad se vzbudí a co bude potom, to se uvidí. Bude tam spousta zápletek,“ naznačil tajemně Petr. Nebezpečný pád z komínu za Petra Havránka natočil kaskadér. Během povídání mu herec za jeho práci poděkoval.

V rozhovoru Petr dále přiblížil, jak se mu učí scénář či jak probíhal casting na roli. Celé video najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací