Slavnostní premiéra filmu Slovo byla okořeněna křtem alba a přítomností Křišťálových glóbů

V kině Lucerna tekly bublinky.

Nejnovější film režisérky Beaty Parkanové s názvem Slovo vstoupil do kin s velkou parádou, protože slavnostní premiéra přinesla hned několik překvapení.

Cesta dramatu Slovo k prvním divákům započala na filmovém festivalu Karlovy Vary, kde ho viděli první diváci. Mezinárodní poroty filmového festivalu KV navíc ocenily Beatu Parkanovou, která převzala Cenu pro nejlepší režii a Křišťálový glóbus si odnesl i Martin Finger jako nejlepší herec. Obě tyto ceny si mohli návštěvníci kina Lucerna prohlédnout na vlastní oči.

Kromě slavnostního uvedení snímku ve velkém sále proběhl i křest alba Slovo, kde ústřední píseň nazpívali Vojtěch Dyk a Lenka Dusilová. Zajímavostí je, že písňové texty k duetům napsala sama režisérka. Hudebním producentem alba je autor filmové hudby Jan P. Muchow. Kmotry alba se stali režisérka Beata Parkanová, Jan. P. Muchow, Martin Finger, Gabriela Mikulková, Jenovéfa Boková, Taťjana Medvecká, Markéta Hrubešová a další.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Slovo a křtu alba vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací