Vítěz MasterChefa, princ, herečka či ostřílený matador nás budou provázet Víkendovou Snídaní

Nové moderátorské dvojice se potkaly ve studiu.

Nejen během pracovního týdne, ale i o víkendu budeme moci snídat u televizních obrazovek. Víkendová Snídaně bude zábavná, určená pro celé rodiny a provázet nás budou známé osobnosti.

Premiérový víkend 15. a 16. října bude patřit dvojici ve složení Dana Morávková a Jan Čenský, kteří patří neodmyslitelně k sobě. Jan Čenský bohužel na tiskové konferenci chyběl. Jeho moderátorská partnerka ho ale pohotově omluvila: „Princ se nemohl dostavit, protože právě bojuje s drakem,“ a dodala, že pokud utkání nedopadne dobře, bude volat Romanovi.

Druhou moderátorskou dvojicí se totiž stal vítěz soutěže MasterChef Česko Roman Staša s krásnou Rebeccu Diatilovou. Moderátorského žezla se chopí i Pavel Svoboda, který je se Snídaní neodmyslitelně spjatý. Partnerkou mu bude věčně pozitivní a usměvavá herečka Miluše Bittnerová.

Chceme našim divákům zpříjemnit víkendová dopoledne, proto se zaměříme na delší rozhovory s herci či zpěváky, živé koncerty ve studiu, nabídneme jim možnost, jak dny odpočinku strávit, či se vydáme přímo za nimi,“ přiblížil náplň pořadu ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova Kamil Houska. Nedělní dopoledne bude navíc patřit i politice. Politickou talkshow budou mít po moderátorskými křídly Bára Divišová a Rey Koranteng.

Chybět nebude ani kuchyňský koutek, ve kterém si budeme moci uvařit krok za krokem víkendový oběd. Prvním kuchařem, respektive kuchařkou, bude Besky, kterou také známe ze soutěže MasterChef Česko. Ta na TK prozradila, že v sobotu má v plánu připravovat lasagne a v neděli noky s houbovým ragú.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci přímo ve studiu, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací