Slavnostní premiéra animáku Websterovi ve filmu proběhla za přítomnosti tvůrců

Bojíte se pavouků?

Do kin již za pár dnů dorazí animovaný rodinný snímek Websterovi ve filmu, který navazuje na oblíbený seriál. Roztomilým pavoučkům propůjčili své hlasy Ivana Korolová (Lili Websterová), Adam Mišík (Hugo), Jiří Lábus (prarodiče), Ivana Chýlková (maminka), Naďa Konvalinková, Daniel Krejčík (Rubius), Jaromír Dulava (tatínek) či Jan Vondráček.

Tvůrci slibují, že filmový příběh o pavoučí rodině Websterových je současný, zábavný, poučný a pro děti i jejich rodiče. A právě tvůrci tvořili převážnou část delegace, která uvedla projekci v rámci slavnostní premiéry. Vedle režisérky a scénáristky Kataríny Kerekesové jsme mohli spatřit holčičku, která je jedinou živou herečkou ve filmu.

Hosté speciálního promítání tak měli možnost nejen zhlédnout Websterovi ve filmu mezi prvními, ale popovídat si i s tvůrci. Kluci a holky se mezitím mohli zabavit vybarvováním pavoučích omalovánek. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací