Pohádka Největší dar s Bolkem Polívkou, Jiřím Dvořákem, Zuzanou Slavíkovou či Sabinou Rojkovou se představuje prvními záběry z filmu

Už jste někdy slyšeli o slovanských bozích?

Právě touto otázkou začíná trailer k pohádce Největší dar, která zpestří letošní advent malým i velkým divákům v kinech. V hlavních rolích se představí Sabina Rojková, Zuzana Slavíková, Boleslav Polívka, Jiří Dvořák, Petr Vančura nebo Radek Melša. V dalších rolích uvidíme Annu Polívkovou, Chantal Poullain, Pavla Nového, Petra Čtvrtníčka, Martina Stránského, Radima Fialu a další.

Příběh pohádky Největší dar propojuje svět starých slovanských bohů a bohyní s životem svérázných obyvatel malé valašské vísky. Bohyně zimy Morena najde způsob, jak se vyhnout tomu, aby na zem přišlo jaro. Bohyně jara Vesna musí proto spojit své síly s obyčejnými lidmi, se svými sestrami i dalšími bohy, aby vše napravila.

“Pohádka Největší dar má nejen skvělé herecké obsazení, ale především hluboký a silný příběh, jehož hrdiny jsou pohanští bohové a svérázní obyvatelé malé valašské vísky. A jak to dopadne, když se bohové začnou plést do života lidem a lidé do života bohům? Budou k vítězství dobra nad zlem stačit božská kouzla, nebo bude potřeba něco navíc? Pohádka ale nabídne i odpověď na to, co je vlastně ten NEJVĚTŠÍ DAR, na který ani Moreniny čáry nestačí,“ svěřila se spolurežisérka Daria Hrubá.

Jak bude pohádka, která se natáčela na Moravě a na Valašsku, vypadat, naznačuje oficiální trailer. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 1. prosince.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací