Dnes uvidíme v ZOO Evu Burešovou jako Viky naposled. Před kameru se ale vrátí

Fanoušci seriálu mohou mít klidné spaní.

Odpověď na otázku, zda se Eva Burešová do seriálu ZOO vrátí je zodpovězena. Rozklíčování přišlo v den, kdy uvidíme Viky na televizních obrazovkách naposledy. Alespoň prozatím.

Dnes velká, ale složitá, láska Viky k soudci Petru Křížovi (Robert Urban) bude mít happy end. Viky odjíždí se svou láskou do zahraničí, kde budou společně žít. Eva Burešová totiž musela na chvíli odložit scénář i kostým, protože se stala maminkou. „Samozřejmě, že jsem to ráno, kdy jsem měla poslední natáčecí den, o tom, že něco končí, přemýšlela. Dotočila jsem, ale jen na chvíli, a jelikož jsem věděla, že můj odchod není definitivní, tolik jsem to neprožívala. K tomu, že jsem odcházela s úsměvem, mi taky pomohlo to, že jsem končila kvůli krásné věci – narození syna. Moc jsem se na to těšila, a nebojte, nejsem odstřižená. S Robertem si volám poměrně často. I se Štěpánem Benonim. Ty svoje kluky kolem sebe mám,“ zavzpomínala na emotivní den Eva.

Eva Burešová je dvojnásobnou maminkou již několik měsíců a pomalu, ale jistě se vrací do práce. Kromě nové role v muzikálu ji znovu uvidíme i v seriálu ZOO. Kdy přesně se herečka opět převtělí do oblíbené Viky není úplně jasné, ale dle tvůrců je návrat před kameru naplánován po Novém roce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací