Jiří Langmajer, Jana Plodková a slepice ztroskotali na opuštěném thajském ostrově

První trailer k dobrodružné komedii Ostrov.

Je tomu právě rok, kdy režisér a scénárista Rudolf Havlík, herci Jana Plodková a Jiří Langmajer a celý tvůrčí tým balili kufry, aby mohli odletět na několik týdnů do Thajska a natočit zde dobrodružnou komedii Ostrov.

Příběh nás seznámí s manželským párem Alicí (Jana Plodková) a Richardem (Jiří Langmajer), kteří tráví dovolenou v exotickém resortu. Společná dovolená končí ve chvíli, kdy Richard Alici oznámí, že se chce rozvést. Jejich manželství ovšem dostane druhou šanci, když ztroskotají na pustém ostrově a budou nuceni spolupracovat. Společnost jim bude dělat písečná pláž, moře a slepice.

„Natáčení v džungli a na plážích ostrova zní jako báječná dovolená, ale místo toho se dostavila nekonečná každodenní dřina. Nejen že jsme reagovali na proměnlivé počasí a jednou nás museli z ostrova doslova odtáhnout před gigantickou bouří, ve které jsme prchali na lodích, ale museli jsme se vyrovnat i s živočichy. Když strávíte na pláži půl dne, ničeho si nevšimnete, když tam jste ale měsíc ve dne i v noci, zjistíte, že divočina existuje i velmi blízko exotických resort,“ přiblížil natáčení Havlík. 

I když filmování bylo mnohdy nebezpečné, tamní krása si získala srdce Jany Plodkové. „Byla jsem v Thajsku poprvé a naprosto mne tato země uchvátila, místní lidé, kultura, příroda. Celé natáčení a pobyt byl dárkem, o kterém jsem snad ani nesnila. Každé ráno jsem vstávala kolem šesté, ještě před natáčením, abych si užila prázdnou pláž a východ slunce. To bylo nesmírně nabíjející. Ve dni volna jsem si udělala výlet ke slonům, nebo jsme s holkami vyšlapaly 1237 schodů u Tiger Cave Temple. Každý den jsem vídala varany, opice a někdy i zoborožce.,“ zavzpomínala na práci v Thajsku představitelka Alice.

Jak bude vypadat komedie Ostrov naznačuje první trailer. Premiéra snímku je naplánovaná na 2. února 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací