Slavnostní premiéra filmu Vánoční příběh ohlašuje začátek adventu

Jak budete trávit vánoční svátky?

Oslava Vánoc v podání režisérky a scénáristky Ireny Pavláskové a dua spoluscenáristů Rudolf Merkner a Marek Matoušek bude plná nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, zábavy a herců. V komedii Vánoční příběh uvidíme ostřílené bardy i mladou krev. Není proto divu, že herecká a tvůrčí delegace na slavnostní premiéře byla opravdu početná.

Po červeném koberci se prošli a před objektivy fotoaparátů se postavili Karel Roden, Hynek Čermák, Jana Plodková, Jaroslav Plesl, Václav Neužil, Jitka Sedláčková, Sara Sandeva, Pavla Beretová, Jana Bernášková, Marie Málková, Irena Pavlásková či Rudolf Merkner.

Po povinném pózování se delegace přesunula do kinosálů, kde se pozdravila s diváky a uvedla film Vánoční příběh, který do kin přichází v doprovodu prvního adventního víkendu. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací