Jakub Prachař se ve filmu Buď chlap! vydává na kurz, který z něj udělá opravdového muže. Podívejte se na první ukázku

„Pokud se koukáš na tohle video, tak jsi pravděpodobně zabloudil na svý cestě životem.“

Těmito slovy začíná nábor bývalého mariňáka Weisnera (Ondřej Sokol) do výcvikového tábora v Tatrách. Své šance se ve filmu Buď chlap! chopí i Pavel (Jakub Prachař), kterému táhne na čtyřicet, bydlí se svou mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Motivací není nic menšího než láska.

Režie komedie Buď chlap! se ujal Michal Samir, který má na svém kontě například projekty Iveta či Hany. V hlavní roli Pavla uvidíme Jakuba Prachaře, jenž se rozhodne změnit kvůli dětské lásce Tereze (Tereza Ramba), kterou po letech potká. „Rozhodne se vydat do Tater, kde probíhá kurz pro ‚opravdové chlapy‘. To, že se tam dá umrznout v řece nebo uklouznout po sněhu i v polovině roku, ho překvapí,“ osvětlil motivace jednání své postavy herec. Jak probíhalo natáčení, a to například i setkání s medvědem, prozradil Jakub Prachař v krátkém rozhovoru.

Jak bude výuka sekání dříví i svádění žen vypadat naznačuj první ukázka. Film Buď chlap! vstoupí do kin v březnu příštího roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací