Influencerky Anna Šulcová, Kristýna Kotianová a Dominique Alagia ztvární hlavní hrdinky ve filmu Cool Girl

Kdo se stane vítězkou?

Tři mladé dívky, a to tanečnice Tina (Anna Šulcová), Anet (Kristýna Kotianová) a sportovkyně Marta (Dominique Alagia) se rozhodnou přihlásit do soutěže Cool Girl, aby se jim změnil život k lepšímu. Režisér romantické komedie Jeremy Tichý a scenáristka Leny Valenová (autorka knihy) sázejí nejen na mladistvý scénář, ale i originální obsazení a hravý závěr.

V ústředních rolích snímku Cool Girl se totiž představí tři influencerky, které před natáčením absolvovaly intenzivní hereckou průpravu a pohybový i pěvecký trénink. „Tina žije jenom s maminkou, a jsou ve velmi špatné finanční situaci. Proto se vlastně přihlásila do té soutěže, kolem níž se film točí… aby pomohla mamince,“ přiblížila svoji postavu Anna Šulcová. Dominique Alagia popisuje svoji Martu jako sebejistou a vtipnou. Představitelka influencerky Anet, Kristýna Kotianová, se svěřila: „Podobně jako moje hrdinka mám rodiče, kteří nejsou z téhle sféry, a když jsem začínala, tak nevěděli, co dělám a jak to dělám. Ale snažili se tomu porozumět. Velmi dobře se mi ta role hraje, protože je tam právě hodně podobných bodů.“ V dalších rolích se představí Jan Šťastný, Filip Blažek, Sabina Laurinová, Kateřina Brožová či Zuzana Skopálová.

A která z dívek se stane novou Cool Girl? To sice zjistíme na jaře roku 2023, ale odpověď nebude úplně jednoznačná, protože tvůrci si pro diváky připravili malou hru. Film Cool Girl má tři alternativní konce, vždy s jinou vítězkou soutěže, a tedy s různým vyústěním příběhu. Jaké finále na nás čeká, zjistíme až při sledování snímku v kinech.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací