Černé vdovy Čvančarová, Plodková, Siposová se vrací na televizní obrazovky a nebožtíků bude přibývat

Přípitek a kopání hrobu.

Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucie Siposová se divákům v roce 2019 představily jako Černé vdovy Johana, Renata a Veronika, které se rozhodly zbavit svých manželů a žít si po svém. Děj krimi-komediálního seriálu se posunul o tři roky, ale vdovy jsou stále na mizině a život jim komplikuje nejen neúspěšná spediční firma, ale i nájemný vrah a jeden z manželů (Filip Blažek), který výbuch přežil.

Druhá série Černých vod začne nejen přípitkem Johany (Jitka Čvančarová), Renaty (Jana Plodková) a Veroniky (Lucie Siposová) na to, že zvládly tři nové roky života, ale i dvěma mrtvolami, kterých se musí ústřední trio zbavit, a to za pomocí krumpáčů a lopat.

„Vidět Jitku Čvančarovou s krumpáčem, to je sen, který si můžu odškrtnout. Byla jsem jí, doufám, důstojnou asistentkou. Celou scénu jsem si představovala jako zpomalený film, především pak odchod vdov s nářadím přes rameno. To je jedna dokonalá vzpomínka na natáčení,“ svěřila se Jana Plodková a Lucia Siposová ji doplnila: „Vše bylo dokonale připraveno. Jen jsme přišly, vzaly si lopaty a předstíraly jsme, že kopeme. Byla zima, mělo to atmosféru a měly jsme u toho neuvěřitelné záchvaty smíchu. Málem jsme se samy pohřbily. Na konci natáčení ale bylo vše kolem zase uvedeno do původního stavu. Žádný důl po nás nezbyl.“

Seriál se pyšní i novou hereckou posilou. V roli byznysmenky Madam skleník se představí Iva Janžurová, což velmi potěšilo její herecké kolegyně. Iva Janžurová s přijetím role chvíli váhala, protože si nebyla jista, zda je ideální kandidátkou. „Nebyla jsem si jistá, že na to mám vhodný obličej. Po přečtení scénáře jsem zjistila, že má neuvěřitelné množství textu. To byly takové dvě okolnosti, které mi dělaly starosti. Jinak nevím, zda budu mít odvahu se na to podívat,“ přiznala své obavy herečka.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací