Nová streamovací služba SkyShowtime bude v České republice dostupná již tento měsíc

Od zhlédnutí filmů Top Gun: Maverick, Seveřan, Jurský svět: Nadvláda, Zlouni a dalších titulů nás bude dělit pouhý klik.

Měsíc únor je sice nejkratší v roce, ale ten letošní nám nadělí hned dvě nové streamovací služby. Po prima+, která přivítá své první diváky 8. února 2023, se na české obrazovky a monitory řítí SkyShowtime. 

Nová streamovací služba SkyShowtime bude v České republice dostupná od 14. února 2023. Stejný dárek k Valentýnu si rozbalí i Albánie, Maďarsko, Kosovo, Severní Makedonie, Polsko, Rumunsko a Slovensko. „Spuštění SkyShowtime na osmi nových trzích je velmi vzrušující způsob, jak zahájit rok. Toto je naše dosud největší spuštění a jsem nesmírně nadšený, že mohu stavět na pokračujícím úspěchu služby, která již byla spuštěna v severských státech, Nizozemsku, Portugalsku a dalších regionech Evropy,“ uvedl generální ředitel SkyShowtime Monty Sarhan.

Programová nabídka SkyShowtime zahrnuje filmové hity a exkluzivní seriály z nejznámějších světových studií, jako jsou Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures a Nickelodeon. Celková nabídka bude doplněna o původní programy, dokumenty a speciality lokálních trhů.

Hned při spuštění služby SkyShowtime čekají na diváky tisíce hodin zábavy, pořadů a filmů pro celou rodinu. Ze žhavých novinek jmenujme například akční drama Top Gun: Maverick, sci-fi akční dobrodružství Jurský svět: Nadvláda, životopisnou komedii Jerry & Marge Go Large, dobrodružný thriller Seveřan, romantické Panství Downton: Nová éra, mysteriózní krimi drama The Hanging Sun, animák Zlouni, historické a romantické drama Redeeming Love, krimi drama Ray Donovan: The Movie či akční drama Ambulance.

Cena předplatného SkyShowtime v ČR je stanovena na 179 Kč měsíčně. Streamovací služba bude dostupná na webových stránkách a prostřednictvím aplikace SkyShowtime na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV a LG TV. Streamovat bude možné na třech zařízeních najednou, a to ve Full HD. Vytvořit bude možné až pět profilů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací