Seriál ZOO přináší i horké chvíle. Tomáš Klus a David Gránský se musí v reálném životě vypořádávat s charaktery svých postav

David Gránský zákeřného Alberta jenom hraje.

Hrát v oblíbeném seriálu zápornou postavu nebo někoho, kdo se motá kolem ústředního páru se neodpouští. Své o tom ví Tomáš Klus či David Gránský, kteří v seriálu ZOO nemají (aktuálně) fanouškovsky nejšťastnější dějovou linku.

Horké chvilky čekají na Sid (Michaela Pecháčková), která nemá mnoho důvodů k radosti. V práci se po ní vozí nejen kolegové a kamarádi, ale i Albert (David Gránský), kterému scénář předepisuje dokonce vydírání nešťastné dívky. Navíc se Sid stýská po Adamovi, který je již několik týdnů v Amazonii. Když se tato nálada podpoří několika skleničkami v baru, většinou to nedopadne dobře. Sid a fotograf Filip (Tomáš Klus) se ocitnou v její ložnici, kde se políbí.

„S Tomášem jsme se předem domluvili, jak a co budeme dělat. I to, jak mi pomůže sundat kalhoty. Bylo to docela zábavné, smáli jsme se… Přiznám se, že humor v takových situacích dost pomáhá. Přece jen je to nestandardní situace a člověk se stydí. Jinak byl Tomáš moc milý a mě to natáčení bavilo. Především tedy hrát tu opilost. Jelikož já moc nepiju ani nebývám opilá, tak jsem si tak vzpomněla na své přátele – a hned to bylo. Od nich člověk něco odkouká,“ svěřila se se smíchem herečka.

Tomáš Klus bohužel leží v žaludku mnoha fanoušků Sid a Adama, kteří nechtějí, aby se pohodář Filip kolem jejich hrdinky v seriálu ZOO motal. Herci a zpěvákovi dokonce chodí nepříjemné zprávy. „Je mi líto Tomáše, který to teď celkem odnáší. Sám říká, že on ten vztah Sid a Adama rozbít nechce. Jen hraje to, co mu předepisuje scénář. Kdyby Filipa hrál kdokoli, byl by na tom asi stejně jako Tomáš, ale prosím, je to jen seriál,“ vzkazuje Pecháčková.

V podobné situaci se ocitl i David Gránský, který hraje podlého a zákeřného Alberta na výbornou. Možná až moc dobře, což trápí Davidovu nešťastnou babičku. „Je z malého města, a když jsem hrál hodného Matyho z Modrého kódu, tak za ní všichni sousedi chodili, jak má šikovného vnuka. Teď chodí a říkají, jak jsem neuvěřitelně zlý,“ přiblížil herecké nástrahy Gránský a dodal, že si svých hereckých kolegů nesmírně váží a po natočení některých scén se jim dokonce omlouvá.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací