Na 30. výročních cenách Český lev zahraje Jan P. Muchow se skupinou The Antagonists

Večerem opět provede Jiří Havelka.

Již v sobotu 4. března se dozvíme, kteří herci, herečky a filmoví tvůrci si odnesou ocenění Český lev za snímky z roku 2022. O prvenství se poperou projekty Arvéd, BANGER., Il Boemo, Oběť, Světlonoc a mnoho dalších. Mikrofonu v pražském Rudolfinu se již podruhé chopí režisér, dramatik a herec Jiří Havelka, který bude slavnostní udílení moderovat. O hudební doprovod při ceremoniálu se postará Jan P. Muchow se svou skupinou The Antagonists, ve které hraje například i herečka a houslistka Jenovéfa Boková.

„Je mi velkou ctí, že můžeme mou hudbou doprovodit večer věnovaný českým filmovým cenám a jejich třicetileté historii,“ svěřil se Jan P. Muchow a dodal: „Navíc budeme i součástí jednoho milého hudebního překvapení – a na to se také moc těším!“ Skladatel a producent Jan P. Muchow se na udílení může prakticky cítit jako doma, protože byl již nesčetněkrát nominován za hudbu ke snímkům, jako jsou Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka, Ženy v pokušení, Normal či Slovo. Českého lva si odnesl za černou komedii Jedna ruka netleská, komedii Grandhotel, drama Ve stínu a krimi komedii Krásno.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací