Do ZOO se vrací nejen Eva Burešová, ale i Tereza Brodská a seriálové děti soudce Petra

Návrat před kameru byl velmi emotivní.

Scenáristé seriálu ZOO potěší mnoho diváků, protože po mateřské dovolené se před kameru vrátila nejen Eva Burešová, ale i Tereza Brodská a dětští herci Adéla Hesová a Jakub Barták. Děj televizního pořadu okoření nové milostné jiskření.

„Moc jsem se těšila zpátky na děti i Evu. Kubík s Adélkou nám přinesli kytky, bonbóny… Musím říct, že mi ZOO dost chyběla,“ přiblížila svoje pocity Tereza Brodská, která je zpět jako JUDr. Danuše Křížová. Tentokrát ale Brodská nebude řešit milostné trápení svého syna Petra (Robert Urban), ale to svoje. Danuše se totiž sblíží s rybářem Raulem (Vladimír Kratina). „Je to celkem nečekané, ale o to víc zajímavé spojení. Sama jsem zvědavá, jak to bude pokračovat,“ dodává herečka.

Návrat na plac se ovšem neobešel bez slz a dojetí. Když Tereza Brodská natáčela se svým novým seriálovým vnoučkem, zahrála si na scenáristu, rozhodla se zaimprovizovat a svoji repliku obohatila o gratulaci Evě Burešové k narození jejího druhého potomka. „Chtěla jsem ti moc pogratulovat k miminku. Nejen jako mamince, ale i skvělé parťačce a holce. Moc mě mrzí, že jsem to dodnes neudělala,“ svěřila se Brodská. Toto vyznání během natáčení Evu Burešovou nesmírně dojalo a vehnalo jí slzy do očí.

Tím ale přísun emocí v ZOO nekončí. Trable s láskou řeší v seriálu i Tes a Izy (Barbora a Lucie Černá), které se pokoušejí obejít Charlieho pravidla (Marek Němec), aby mohly být s Markem (Štěpán Benoni) a jeho bratrem Vojtou (Goran Maiello).

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací