Zdeněk Pohlreich odhaluje Pohlreichův souboj restaurací a přibližuje nejzáludnější výzvu

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novým pořadem.

V soutěži Pohlreichův souboj restaurací se utká tucet restaurací ze všech koutů České republiky. Během prvních šesti dílů se proti sobě postaví vždy dvě restaurace se stejným zaměřením, např. česká, asijská, italská či moderní kuchyně. Zdeněk Pohlreich si pro soutěžní týmy připravil tři nelehké výzvy, a to ve stylu zahraniční show Ramsay’s Best Restaurant.

Náročné úkoly se skládají ze zátěžového testu, tajného hosta a závěrečného duelu v Next Door. Zdeněk Pohlreich nám během rozhovoru přiblížil, jak probíhal výběr restaurací, co na aktéry čeká a jaká z výzev byla nejzáludnější. „Nejzáludnější je určitě tajný host. Myslím si, že je to pro ty lidi nejsložitější přijmout. Protože vidět v televizi to, co se naprosto nezpochybnitelně odehrálo v momentě, kdy nevíte, že to tak je, je nepříjemné. Není to hezké,“ přiblížil zrádnost prostředního testu Pohlreich.

Nestor české gastro scény dále prozradil, jestli se mu lépe natáčí ve špatných restauracích nebo v těch, které fungují na výbornou. A dokonce nám poradil, podle jakých signálů poznat dobrou restauraci. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací