Zlín Film Festival odtajnil letošní Young Stars, jsou to Antonie Formanová a Vojtěch Vodochodský

ZFF představuje mladé talenty.

Již od roku 2016 se můžeme ve Zlíně v rámci Zlín Film Festivalu potkávat s mladými hereckými talenty. Projekt Young Stars má na svém kontě již mnoho mladých a nadějných umělců, jako jsou například Oskar Hes, Veronika Divišová, Josef Trojan, Tomáš Dalecký, Tomáš Mrvík, Art Parkinson, Josh Wiggins a další. V roce 2023 pozvání přijali Antonie Formanová a Vojtěch Vodochodský.

Young Stars Antonie a Vojtěch budou mít během ZFF hned několik milých poviností, protože zasadí festivalový strom, projdou se po červeném koberci, zúčastní se autogramiády a budou se potkávat s fanoušky i novináři. Chybět nebudou ani speciální filmové projekce. Antonie Formanová uvede snímek Okupace. „Antonie Formanová má už za sebou velké role v televizních filmech Dukla 61 a Balada o pilotovi. Za svůj debut na filmovém plátně v roli Milady ve filmu Okupace získala nejprestižnější domácí cenu Český lev za rok 2021,“ zdůvodnila volbu Antonie umělecká ředitelka Zlín Film Festivalu Markéta Pášmová.

Vojtěcha Vodochodského lze znát především z celé řady seriálů, jako jsou například Případ Roubal, Ochránce, Pozadí událostí, Král Šumavy nebo minisérie Iveta, kde ztvárnil Petra Sepešiho. Zahrál si i v oceňovaných filmech Arvéd a BANGER. Aktuálně ho můžeme vídat v historickém seriálu Zlatá labuť nebo komediálním projektu Sex O’Clock. „Zlín Film Festival jsem si moc oblíbil. Byl jsem tam minulý rok poprvé společně s Honzou Nedbalem a Oskarem Hesem. Říkal jsem si, že by bylo fajn, kdybych sem jednou taky přijel jako “young star”, a rok na to to dopadlo. Hned jsem se Oskarovi a Honzovi musel pochlubit,“ svěřil se s úsměvem Vojta.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací