Lucie Bílá ztvární čtyřicátnici Annie v muzikálu Srdeční záležitost

Slavnostní premiéra je naplánovaná na Den české státnosti.

Herečka a zpěvačka Lucie Bílá na tiskové konferenci představila další divadelní projekt, který uvidíme na půdě jejího divadla. Muzikál Srdeční záležitost nás seznámí s Annie, která se v den svých dvacetin provdala za Steva, do něhož se zamilovala na první pohled. O dvacet let později se sice stále milují, mají dvě děti, ale již zapomněli, jak si dávat lásku najevo.

Hlavní role (bez alternace) se chopí Lucie Bílá a jejího manžela ztvární Denny Ratajský a Robert Jícha. O jejich mladší verze se podělí Markéta Poulíčková, Markéta Schimmerová Procházková, Peter Pecha a Marco Salvadori. V dalších rolích uvidíme Terezu Hálovou, Kateřinu Pechovou, Josefa Feča či Martina Schreinera.

Většina ze zmíněných herců a hereček se setkala s novináři na tiskovém setkání, aby jim, v čele s Lucií Bílou, zazpívala ústřední píseň muzikálu Srdeční záležitost s názvem „The Rose“. Tento hit Amandy McBroom se dostal na vrcholky popových žebříčků a je oceněný mnoha cenami Grammy.

„Musím se přiznat, že z muzikálu Srdeční záležitost jsem opravdu nadšená. Bude to zase trochu jiné představení, než naše předchozí komedie Láska je láska a Maminy, ale bude to skvělé. Téma vztahů jedné rodiny bude jistě mnohým blízké. Navíc jsem se opět obklopila úžasným tvůrčím týmem a hereckými kolegy, se kterými je radost pracovat a je nám spolu dobře. Věřím, že se nám podařilo vybrat báječný muzikál, který se stane srdeční záležitostí nejen pro nás, ale i pro naše diváky,“ svěřila se Lucie Bilá. Režie se chopil Antonín Procházka, za choreografií stojí Ivana Hannichová, kostýmy vznikají pod dohledem Michaely Horáčkové Horejší a hudební aranžmá pod taktovkou Petra Maláska. O překlad a české texty se opět postaral Adam Novák.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací