Slavnostní premiéru minisérie Volha zdobil legendární automobil či Eliška Křenková a Klára Melíšková

Volha v blankytně modré barvě zaparkovala v pasáži Palác Lucerna.

Výpravná minisérie Volha režiséra Jana Pachla, jenž vznikla jako adaptace stejnojmenného románu Karla Hynie, nás zavede do normalizačních sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Tvůrci seriálu vysvětlují, že Volhu lze vnímat jako svéráznou historii Československé televize s řadou neuvěřitelných, i když reálných „historek z natáčení“.

Hlavní role omezeného egocentrika a malého práskače se chopil Kryštof Hádek. „I když jsem v sedmdesátých letech ještě nebyl na světě, mám je hodně nakoukané z filmů. Člověk je pořád stejný. V jakékoliv době. Volha nevezme diváky do minulosti, kterou by neznali. Naopak,“ svěřil se Hádek. Ten na slavnostní premiéře zapózoval spolu s ostatními (nejen) hereckými kolegy vedle ikonického automobilu Volha pod schody kina Lucerna.

Delegace k seriálu Volha byla opravdu početná. Pozdravit se s diváky přišli Eliška Křenková, Klára Melíšková, Kryštof Hádek, Jiří Lábus, Jiří Dvořák, Tomáš Jeřábek, Bohumil Klepl, Lukáš Příkazký, Aneta Krejčíková, Josef Viewegh, Jan Pachl a další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací