Apple představil Apple TV+: Slibuje statisíce filmů k půjčení nebo zakoupení

Stane se nakousnuté jablíčko i vyhledávaným filmovým společníkem? 
 
 
Pamatujete si ještě, když jste chodili do videopůjčovny, abyste si večer okořenili oblíbeným filmem? V dnešní době už nikam chodit nemusíme. Stačí být on-line, párkrát kliknout, připravit si popcorn a filmový maraton může začít. A možností je stále více. Apple představil službu Apple TV+, nového konkurenta Netflixu, Hulu, PlayStation Vue a dalších.

Nová internetová televize nabídne nejen prémiové kanály a přes 100 000 filmů ke koupení či zapůjčení, ale od letošního podzimu i seriály a filmy všech žánrů z vlastního produkce. K velkým jménům, kteří zde představí svůj pořad, například patří Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu a další.

Služba Apple TV+ bude dostupná ve více než stovce zemí na iPhone, iPad, Apple TV, Mac, smart TV a na streamovacích zařízeních. Ceny předplatného budou odhaleny na podzim. K dispozici by mělo být i rodinné sdílení.

(Foto: Apple)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací