Streamovací služba Disney+ bude levnější než Netflix, přijde v listopadu

Exkluzivně nabídne Simpsonovi, Marvel a Star Wars seriály.
 
 
 
Dlouho očekávaná on-line streamovací služba od Disney již má reálnější podobu. Známe datum i ceny, a také pořady, které by měly být dostupné při spuštění. Disney+ začne s cenou, která je o dva dolary nižší než nejzákladnější nabídka Netflixu. Měsíční vyjde Disney+ jen na 6.99 dolarů. To je výrazný rozdíl oproti nedávno oznámenému zdražení Netflixu, který tak bude stát $8.99, $12.99 a nejvyšší varianta dokonce $15.99 za měsíc.

Odběratelé budou mít na jednom místě přístup k obsahu Marvel, Pixar, Star Wars, Nat Geon, samozřejmě Disney a zřejmě i Fox. Dle oznámení Disney+ se stane exkluzivním domovem pro všech 30 řad Simpsonových od prvního dne spuštění. Kromě toho by v nabídce mělo být více než 7500 televizních epizod seriálů a na 500 filmů včetně blockbusterových kousků roku 2019 a dále.

Dříve oznámené pořady zahrnují The Mandalorian – vůbec první hraný seriál ze světa Star Wars, novou řadu Star Wars: The Clone Wars, seriál High School Musical: The Musical: The Series, zatím nepojmenovaný seriál, kde v hlavních rolích se představí Diego Luna a Alan Tudyk, také seriál z dílny Marvel Studios’ zaměřený na Lokiho s Tomem Hiddlestonem, dále Monsters at Work, Diary of a Female President, hraný film Lady and the Tramp, Noelle, Togo a mnoho, mnoho dalších.

Nově oznámené pořady v krátkém přehledu.

Od Marvel Studios:

  • The Falcon and The Winter Soldier – v hraném seriálu se vrátí Anthony Mackie jako Falcon a Sebastian Stan jako Winter Soldier.
  • WandaVision – Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff a Paul Bettany v roli The Vision.
  • Marvel’s What If…? – v animovaném seriálu od Marvel Studios, který se inspiroval komiksem se stejným názvem, se podíváme na důležité situace Marvel světa a převrátíme je naruby.

 

Od Walt Disney Animation Studios:

  • Into the Unknown: Making Frozen 2 – dokumentární film o vzniku Ledového království 2

 

Od Pixar Animation Studios:

  • Toy Story – animovaný projekt Forky Asks a Question, a krátký film Lamp Life

 

Od National Geographic:

  • The World According to Jeff Goldblum – dokumentárné série, kde Goldblum odkrývá tajemnou vědu nad známými objekty
  • Magic of the Animal Kingdom – dokumentární série, kde se diváci podívají do zákulisí s respektovanými ošetřovateli zvířat

 

Od Disney Television Animation:

  • The Phineas and Ferb Movie (pracovní název) – animovaný film s mnoha známými hlasy

(Foto: Disney)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací