Marek Vašut a Miroslav Etzler se na premiéře filmu Román pro pokročilé chovali jako dva rozpustilí bratři

Podívejte se, jak to na slavnostním promítání vypadalo.
 
 
Nová česká komedie Román pro pokročilé se představila prvním divákům. Slavnostní premiéra v pražském kině Lucerna proběhla za přítomnosti ústřední herecké dvojice Marka Vašuta a Miroslava Etzlera. Herečky Jitka Čvančarová, Vanda Hybnerová a Berenika Kohoutová se omluvily. Něžné pohlaví proto zastupovaly Dominika Myslivcová a režisérka Zita Marinovová.

Marek Vašut a Miroslav Etzler vyrazili na hory. Přesněji řečeno se tam vydaly jejich postavy, bráchové Rudolf a Arnošt v komedii Román pro pokročilé. Sourozenecké pošťuchování se přeneslo z plátna i na slavnostní premiéru, kde si Vašut a Etzler pózování fotografům okořenili o přátelské „drsňácké pózy“. Ústřední dvojici doplnili Karel Zima a autor hudby Martin Maxa. V obležení mužů se tak ocitla elegantně oblečená Dominika Myslivcová, kterou nezdobila ani nitka růžové barvy a režisérka Zita Marinovová.

Během promítání panovala v kině přátelská nálada. Marek Vašut neváhal pomoci dámám na vysokých podpatcích po schodech před plátno. On sám při nástupu sundal sluneční brýle ve stylu Jamese Bonda a srdečně se zdravil s diváky. Po promítání se dokonce v sále za bouřlivého potlesku poklonil. Doprovod mu dělala jeho maminka.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Románu pro pokročilé vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube ČK LIVE. Najdete zde i rozhovor s Markem Vašutem, Jitkou Čvančarovou, Miroslavem Etzlerem a Vandou Hybnerovou.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací