SuperStar 2020: Leoš Mareš se proměnil v porotce a promluvil o nové řadě hudební soutěže

„Pavol Habera zůstává a všechno okolo něj se mění,“ komentoval nové složení poroty Leoš Mareš.
 
 
Hudební talentová soutěž SuperStar se vrací na televizní obrazovky. Tentokrát na diváky i soutěžící čeká novinka, a to pětičlenná porota. Ostřílená stálice Pavol Habera se obklopil českou zpěvačkou Monikou Bagárovou, herečkou Patricií Pagáčovou, komikem a hudebníkem Mariánem Čekovským a populárním moderátorem Leošem Marešem.

Poslední jmenovaný má již s touto soutěží zkušenosti, ale jako moderátor. Byla to pro Leoše Mareše velká změna? „Bál jsem se toho, že budu muset říkat ne. A ta obava se ukázala jako správná, protože je to opravdu velmi těžké a jako porotce to musím říkat. Jako soutěžící bych to slyšet nechtěl a jako moderátor jsem to říkat nemusel, protože jsem tam byl spíše jako rodič nebo kamarád,“ svěřil se Mareš.

Na vítěze čeká nejen skvělá šance prorazit v hudebním průmyslu, ale i výhra v podobě 2 000 000 korun. Hledání SuperStar začalo prostřednictvím castingů, které budeme moci sledovat během nedělních večerů od 16. února 2020. Leoš Mareš v rámci krátkého popovídání prozradil, že je na soutěžících poznat, že SuperStar znají, mají nakoukané i zahraniční verze a vědí, co se od nich očekává. Dle jeho slov se našlo pouze pár lidí, kteří chtěli jenom udělat show nebo se předvést. „Vlastně nevím, jakou z toho mám mít emoci. Na jednu stranu mě to těší, protože je to dobrá zpráva o vývoji lidí v českém showbyznysu, ale na druhou stranu by zase byla show,“ dodal s úsměvem Mareš.

Celý rozhovor naleznete na našem YouTube profilu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací