Seriál Slunečná: Marek Lambora o práci na statku, dalších dílech a své postavě

„Janek je takový žralok v korporátním byznyse.“
 
 
Na statek Slunečná jsme se prostřednictvím televizních obrazovek poprvé podívali 11. ledna 2020. Aktuálně patří seriál k masové záležitosti. Ústředním párem jsou Týnka a Janek, které ztvárňují Eva Salvatore Burešová a Marek Lambora. Týna se musí vypořádat nejen se smrtí svého otce, ale i láskou a intrikami, a to i z řad vlastní rodiny. Investorovi Jankovi pobyt na statku změní životní priority i jeho srdce. Aktuálně se seriál vysílá jednou týdně, a to kvůli pandemii koronaviru.

S hercem Markem Lamborou jsme se potkali těsně před nastolením mimořádných opatření. V krátkém rozhovoru nám přiblížil svoji „dvojroli“ Janek/Vilém vlastními slovy: „Janek je takový žralok v korporátním byznyse a Vilém je jeho řidič, který přemýšlí úplně jinak. Janek má v hlavě byznys, ví přesně, co a jak má dělat a Vilém je, řekněme, snílek trošku jednoduššího přemýšlení. Když jsme se prohodili, tak jsme si museli vyměnit i tyto věci, ale samozřejmě se pořád chováme jako ty postavy.“ 

Marek dále prozradil, která z těchto poloh je mu bližší. Jestli mu víc sedí Jankův oblek nebo Vilémův svetr a džíny? „Oblek a když jsem za Janka,“ neváhal s odpovědí Lambora a dodal, že ho baví jeho dravost a přerod myšlení po tom, co se zamiluje.

Herce jsme se zeptali i na to, co zajímá snad každého fanouška seriálu, a to na počet dílů seriálu. Marek Lambora prozradil, že před přerušením natáčení seriálu, bylo naplánováno osmdesát dílů. Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací