Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka: Kultovní rodinka Smolíkových pobaví další generaci

I špatné známky mohou přinést něco dobrého.
 
 
Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka, tak zní název seriálu o kultovní rodince Smolíkových, který bude od 27. dubna 2020 k vidění na Prima COOL. Mladík Ládík Smolík si zpestří domácí vězení za špatné známky tím, že sestrojí nafukovací vesmírnou loď a vydá se se svým psem Zorrem za dobrodružstvím. Spolu s nimi se tak podíváme například na planetu, kde roboti zotročili lidstvo nebo kde se všechno odehrává jako v detektivce.

Maďarský třináctidílná seriál Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka měl premiéru v roce 1973 a volně navazuje na Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy z roku 1970.  

Rodina Smolíkových se skládá z již zmíněného Vladimíra Smolíka přezdívaného Ládík. Tento malý génius vymyslel spoustu podivuhodných vynálezů, včetně nafukovací vesmírné lodi Gulliver 5 a naučil mluvit svého psa a parťáka Zorra. Jeho otec se jmenuje Pepa Smolík a je otylý, přihlouplý a nic se mu nedaří. Tato postava bývá popisována jako předchůdce Homera Simpsona. Ládíkova matka je Gábi Smolíková, je hlavou rodiny a není o mnoho chytřejší než její manžel. Posledním členem je náctiletá Týna, která se neustále hašteří se svým bratrem Ládíkem.

(Foto: Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka, Prima COOL)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací