Dnes má premiéru první díl minisérie Miluju tě, Pucinko, kterou natočil režisér Jiří Mádl v karanténě

I zubní kartáčky mají své city.
 
 
Věděli jste, že se může zubní kartáček zamilovat? Své o tom ví režisér, scenárista a herec Jiří Mádl, který v karanténě natočil čtyřdílnou minisérií Miluju tě, Pucinko o lásce dvou zubních kartáčků. Projekt je součástí iniciativy Tvůrci v izolaci – Isolation Creations.

„Během karantény jsme si volali s producentkou Monikou, a došli jsme k tomu, že jako entertainment business bychom se měli pokusit naše pocity nějak předat lidem a potěšit je. Tak jsem ve svým karanténním štěstí, (byl jsem pravděpodobně nejšťastnější člověk v karanténě), chodil po bytě a zjistil jsem, že kartáčky si říkaj o příběh. A protože jsou symbolem intimity a blízkosti, zvolil jsem love story. Celej proces tvorby Miluju tě, Pucinko byla jedna velká radost a ohromná sranda. Snad se teda převalí i na diváka. Kartáčky v seriálu dělaj spoustu věcí jako lidi. Smějou se, hádaj se, večeří, souloží, pařej, spí, a hlavně prožívaj koronavirovou krizi a snaží se si z ní něco odnést,“ říká režisér a autor scénáře Jiří Mádl.

Vše začalo náročným „castinge,“, během kterého museli být vybráni ti nejtalentovanější a nejatraktivnější aktéři do ústředních rolí. Z široké škály kartáčků různých barev a tvarů byly nakonec zvoleny kartáčky z rodinné české firmy SPOKAR, kterým hlas propůjčil sám autor. Natáčení probíhalo během sedmi dnů u Jiřího Mádla doma za přítomnosti mini štábu a dodržování přísných hygienických podmínek. Výsledkem je minisérie o čtyřech dílech v celkové délce 23 minut.

Seriál Miluju tě, Pucinko bude k vidění na webu, v mobilních nebo smart TV aplikacích internetové televize Mall.tv, Facebooku a Instagramu Jiřího Mádla a Dawson Productions vždy od 20 hodin. První epizoda má premiéru 28. dubna 2020 a poslední tematicky v pátek 1. května 2020.

(Foto: z natáčení a minisérie Miluju tě, Pucinko)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací