Modrý kód dostal zelenou a herci opět oblékli nemocniční úbory

Na plac zavítali Sabina Laurinová, Alois Švehlík, Saša Rašilov a další.
 
 
V pátek 8. května 2020 opět ožily ateliéry a dekorace Modrého kódu. Po téměř dvouměsíční pauze se ve své postavy znovu proměnili Sabina Laurinová, Zuzana Bydžovská, Alois Švehlík, Saša Rašilov, Jiří Štěpnička, Igor Chmela, Ondřej Rychlý, Sandra Nováková, Mojmír Maděrič či Otmar Brancuzský. První natáčecí den se v dekoracích nemocnice Rubava vystřídalo sedmadvacet herců. Pracovní den dokonce začal již před sedmou hodinou ranní.

„Těšil jsem se na práci tak, že mi vůbec nevadilo vstát brzy. Vždyť už nám z toho doma normálně hrabalo. První obraz jsem měl s Otmarem Brancuzským, řekli nám, že se nesmíme objímat a líbat, tak jsme se teda neobjali ani nelíbali,“ řekl se smíchem Mojmír Maděrič a dodal, že z nákazy strach nemá, protože všichni museli projít testováním.

Natáčení probíhá ve zpřísněném režimu. Například, všem je před vstupem do ateliéru změřena teplota, dezinfekce je k dispozici v šatnách, na chodbách, toaletách i uvnitř ateliéru, všichni členové štábu byli vybavení rouškami a herci dostali speciální bílé bezešvé roušky, které neničí make-up.

(Foto: Modrý kód, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací