Slavnostní vyhlášení vítězů Mezinárodního festivalu outdoorových filmů uvidíme na televizních obrazovkách

Kdo si za svůj snímek odnese uznání a trofej?
 
 
Letošní rok kinům, filmům a festivalům moc nepřál a organizátoři tak museli řešit nejeden zapeklitý problém. I přes všechny potíže proběhne již tradiční prosincové vyhlášení vítězů Mezinárodního festivalu outdoorových filmů, i když v trochu jiné podobě, než jsme zvyklí.

Slavnostní večer je naplánován na sobotu 12. prosince 2020 a všichni diváci ho budou moci sledovat prostřednictvím přímého přenosu na TV NOE. Kromě vyhlášení vítězů a předání cen, budeme moci zhlédnout ukázky nominovaných a vítězných filmů a setkat se s celou řadou vzácných hostů. Pozvání přijali a ceremoniálu se zúčastní ocenění filmaři a zajímaví hosté, a to například freediverka, mistryně světa a držitelka světového rekordu Alena Konečná, ultramaratonec Michal Činčiala, legenda československého horolezectví Dina Štěrbová, cestovatel Jiří Kolbaba a legenda jachtingu a světového mořeplavectví Richard Konkolski. Nebude chybět ani hudební vystoupení multiinstrumentalistky a písničkářky KACZI a Dona Michelle zahraje na elektrické housle. Slavnost zakončí filmový Best of 18. ročníku MFOF.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací