Na Comic-Con Prague 2021 přijedou i Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie či Cara Buono

Přípravy na druhý ročník jsou v plném proudu. Připravena je i záložní varianta.
 
 
Organizátoři ani v této nelehké době nelení a neúnavně a s nadějí připravují již druhý ročník festivalu Comic-Con Prague 2021, jenž cílí na fanoušky filmů, seriálů, her, komiksů a knih především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Dva měsíce před jeho vypuknutím byla oznámena další jména hvězdných hostů. Navíc byl spuštěn prodej fotek a podpisů hvězd v e-shopu.

Mezi prvními oznámenými hosty byli herci Christopher Lambert (Highlander) a Jullian Glover (Hra o trůny) a komiksový kreslíř Jason Aaron. Nyní se sestava rozrostla o několik dalších slavných jmen. Pozvání přijali herec, režisér a producent Edward James Olmos (Battlestar Galactica, Blade Runner, Agenti S.H.I.E.L.D., Dexter a Miami Vice), herec Hugh Quarshie (Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba, Highlander), herec Neal McDonough (Star Trek VIII: První kontakt, Marvel One-Shot: Agent Carter nebo Batman: Útok na Arkham), herečka Cary Buono, (Stranger Things, Rodina Sopránů) a komiksový výtvarník a herní grafik Francesco Gerbino.

V dnešní nevyzpytatelné době je sice dobré plánovat, ale vyplatí se mít i plán B. „Druhý ročník Comic-Con Prague určitě proběhne, protože nechceme zarmoutit fanoušky a připravit je o tuto výjimečnou akci. Samozřejmě si uvědomujeme závažnost současné situace, proto pracujeme s náhradními termíny. Pokud to bude nutné, přesuneme akci na květen,“ uvedl jeden ze spolupořadatelů Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio.

(Foto zdroj: Comic-Con Prague)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací