Comic-Con Prague 2021 je přesunut na květen, pozvání přijali herečka Crystal Reed či herec Sylvester McCoy

K již oznámeným hostům přibyly další jména.

Původní termín je minulostí. Druhý ročník Comic-Conu Prague měl proběhnout v únoru v pražském O₂ universu. Vzhledem k aktuální nevyzpytatelné celosvětové situaci ovšem měli organizátoři plán B, který se nakonec rozhodli zrealizovat a akci přesunout na náhradní termín, a to od 7. do 9. května 2021.

„Po dalších konzultacích s Hygienickou stanicí hl. m. Prahy jsme nuceni posunout termín Comic-Conu Prague na 7.- 9. května. Dobrou zprávou je, že hvězdní hosté, které jsme již oznámili, přislíbili účast i na tento termín. Na programu budeme dál pracovat a výrazně ho rozšiřovat. Jsme pevně odhodláni Comic-Con Prague letos zrealizovat a pokud by to nešlo jinak, využijeme další smluvený náhradní termín,“ informoval fanoušky Pavel Renčín ze spolupořádající společnosti. Dobrou zprávou tak je nejen to, že hosté zůstávají, ale v případě nepříznivé situace je i plán C.

Navíc, hvězdný seznam hostů i nadále roste. K již oznámeným jménům se přidává další skupinka. Pozvání přijala americká herečka Crystal Reed, jenž má na svém kontě seriály Vlčí mládě (Allison Argent), Gotham (Sofie Falcone), Bažináč či filmy Skyline a Bláznivá, zatracená láska. Do Prahy přijede i čaroděj Radagast z trilogie Hobit, tedy jeho herecký představitel Sylvester McCoy. Fanoušci ho bezesporu znají i ze seriálu Doctor Who (Pán času). Z komiksových tvůrců svoji účast přislíbili R.M. Guéra, Petr Kopl, Jan Tatarka či Dan Černý.

Pokud vám náhradní termín vyhovuje, všechny vstupenku zůstávají v platnosti. „Přestože k tomu nemáme zákonnou povinnost, rozhodli jsme se pro fanoušky zajistit možnost refundace vstupenky v příštích deseti dnech, pokud by se jim nový termín nehodil. Podmínky a další informace najdete na našem webu. Děkujeme za pochopení a podporu,“ dodává Renčín.

(Foto: Comic-Conu Prague)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací