Slunečná se rozrostla o dva malé herce, které na rukou nosí Lucie Polišenská

Z Julči Vackové je nejen manželka, ale i matka.

Všichni fanoušci seriálu Slunečná se stali při sledování úterní epizody svědkem narození malého Vašíka. Toho Julča Kabátová (za svobodna Vacková) přivedla na svět přímo na statku Slunečná za asistence svého dědečka (Václav Knop) a manžela (Martin Sitta). Herecký seriálový tým se tak rozrostl o nové posily, a to hned dvě miminka.

„S miminkem už točím přes tři měsíce a musím říct, že i když jsou to dva kluci, Matěj a Olík, tak je od sebe rozeznám. Ale nedávno jsem se třeba ptala kluků na place, a ti jednoho od druhého nepoznají. Musím říct, že kluci jsou hrozně hodní, spolupracují a na to, že je mají v náručí cizí lidé, jsou úplně zlatí,“ popsala své zkušenosti s rolí seriálové maminky Lucie Polišenská, představitelka Julči.

O malé herce se na place Slunečné stará nejen Veronika Duchková, která obsazuje seriálové epizodní role, ale i jejich skutečné maminky, protože je potřeba, aby se Matěj a Olík cítili co nejspokojeněji. „Maminky kluků nám v tom moc pomáhají. Vždy se snaží, aby byli vyspaní, najezení a v pohodě. V případě, kdy potřebujeme, aby chvilku křičeli, i to zařídí. Sice vám to trhá srdce, ale na tu chviličku…,“ svěřila se Polišenská.

Ve chvílích, kdy není vidět několikaměsíčním drobečkům do obličeje, nahradí je dubléři v podobě panenek. Jinak se miminka v natáčení poctivě střídají. Lucie Polišenská si natáčení s novými parťáky zatím pochvaluje, a navíc může zúročit své osobní zkušenosti. „Ve chvíli, kdy mi poprvé malého dali do ruky, tak jsem se vůbec nebála. Mám děti ráda, a kdyby nevyšla DAMU, tak jsem chtěla být porodní asistentka. Pracovala jsem v nemocnici a nějakou praxi v kojeňáku mám, takže jsem s tím byla v pohodě. Nicméně velký respekt mám, přece jen držíte cizí dítě, do toho říkáte texty a musíte se soustředit a být neustále ve střehu, není to nic jednoduchého. Zatím nám to spolu jde, ale raději to zaklepu,“ uzavřela zpověď herečka.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací