Premiéru crazy muzikálu Láska je láska si nadělila Lucie Bílá k narozeninám

„Láska je láska, když choděj kluci s holkama… .“

Právě tímto hitem z 90. let začíná crazy muzikál Láska je láska, který se po letech vrací na divadelní prkna. Tentokrát se jedná, po Ta Fantastice, o Divadlo Lucie Bílé. Tamní premiéru se několikanásobná zlatá slavice nadělila k narozeninám.

Hosté premiéry, potažmo narozeninové oslavy, se velmi bavili a sálem se nesl bouřlivý smích. Texty Gabriely Osvaldové, hudba Ondřeje Soukupa a výkony herců pod režijní taktovkou Antonína Procházky diváci ocenili dlouhým potleskem. 

Zpěvačka a herečka Lucie Bílá pódium takřka neopustila, protože ztvárňuje ústřední hrdinku, dramatickou postavu, která není spokojená se svým osudem a rozhodne se vrátit časem, aby změnila svého otce k lepšímu. Během premiéry jsme mohli vidět v roli tatínka Martina Písaříka a jako maminku Markétu Schimmerovou Procházkovou. Dalších rolí se tento den chopili Denny Ratajský, Tereza Hálová, Martin Sobotka, Josef Fečo, Filip Hořejš a Viktor Antonio.

V závěru představení všichni přítomní herci a tvůrci sborově zazpívali „hodně štěstí zdraví“ a popřáli Lucii Bílé k narozeninám. Během zpěvu se na pódiu objevil i známý pekař Josef Maršálek s třípatrovým dortem. Nechyběl ani partner zpěvačky Radek Filipi a její syn Filip Kratochvíl.

Jak to na narozeninové oslavě a slavnostní premiéře Láska je láska vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací